Kwaliteit, nemen wij serieus!

De kwaliteit van onze dienstverlening nemen wij erg serieus, daarom volgen wij geregeld bij- en nascholingen om onze kennis op peil te houden. Op deze manier kunnen wij onze zorg baseren op de nieuwste inzichten. Deze scholing staat geregisteerd in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van onze beroepsvereniging, de KNOV, waar wij allemaal staan ingeschreven.

Klachten

Een zwangerschap, geboorte en kraamperiode is een bijzondere tijd. Dit geldt voor jullie, maar ook voor ons! Daarom willen wij jullie zo goed mogelijk begeleiden tijdens deze periode. Dus als er iets is, spreek het naar ons uit. Dan kijken we graag samen naar een oplossing of kijken waar we rekening mee kunnen houden. Deze feedback zal onze zorg en praktijk alleen maar verbeteren. Wordt het niet zo opgepakt als gewenst of zijn er redenen om het gesprek niet aan te gaan? Dan kun je contact zoeken met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg).

Ons beroepsgeheim, jouw privacy

De gegevens van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode noteren wij in ons verloskundig systeem. Daarnaast is alles wat jij met ons bespreekt vertrouwelijk en zal dan ook niet zonder jouw toestemming met iemand van buiten de praktijk worden besproken. 

Er kunnen geen derden in onze systemen en deze informatie zal dan ook niet worden gedeeld zonder jouw toestemming. Indien akkoord wordt een gedeelte van jouw gegevens anoniem bewaard. Dit wordt gebruikt voor onderzoek om de zorg voor moeder en kind te verbeteren.

Vergoeding

Hebben jullie een kinderwens of ben je net zwanger? Soms is het voordelig om rondom de zwangerschap je verzekeringspakket aan te passen. In je polis kun je alle informatie vinden welke onderdelen er worden vergoed vanuit de basis of aanvullende verzekering.