Aanmelden Kraambedcontrole

Welkom bij verloskundigenpraktijk de Vroedschap. …..

Vraag nu (gratis) een kinderwensconsult aan!

Jij en je eventuele partner zijn van harte welkom op ons spreekuur als je voorafgaand aan een zwangerschap informatie wil hebben. Je krijgt dan allerlei informatie over gezond zwanger worden.

Ook indien het zwanger worden nog niet gelukt is, kun je bij ons terecht voor tips en trucs, eventueel onderzoek, en indien nodig een verwijzing naar de fertiliteit.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 2 werkdagen) contact met je op. Vind je het prettig om een afspraak toegestuurd te krijgen per e-mail, geef het dan even aan!
Aanmelden kan natuurlijk ook telefonisch of via whatsapp op 06-52631399. Je krijgt altijd rechtstreeks contact met een verloskundige. Heeft het niet echt haast dan bel je de assistente op 0516-520 605.

Zwanger?!  Gewenst of ongewenst? Je kunt je bij ons direct aanmelden zodra je weet dat je zwanger bent, het liefst in ieder geval vóór 8 weken zwangerschap. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts. Ook als er waarschijnlijk sprake is van een medische indicatie kun je contact met ons opnemen, zodat wij je hierin kunnen begeleiden.

Soms in het nodig dat de zwangerschap en bevalling, vanwege een medische indicatie, in het ziekenhuis begeleidt worden onder verantwoordelijkheid van een gynaecoloog. In alle gevallen zal er in de kraamweek een verloskundige bij je thuis komen om samen met de kraamverzorgster de controles te doen en jullie op gang te helpen. Woon je in onze regio, dan zullen wij het kraambed begeleiden. Het is handig (maar niet verplicht) als je je gegevens vooraf alvast aan ons doorgeeft. Vind je het prettig om een keer vrijblijvend langs te komen om kennis te maken, dan kunnen wij gerust een afspraak voor je inplannen.

  • MM slash DD slash JJJJ